Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی امید کشتی فرنگی ایران در رقابتی بسیار فشرده و نزدیک و در حضور همه قدرت‌های کشتی جهان، بر سکوی نخست دنیا ایستاد تا بعد از نایب قهرمانی تیم آزاد کشورمان که با یک یار کمتر بدست آمده بود، کار ناتمام را تمام کرده و قله کشتی جهان را به تسخیر خود در آورد.

به گزارش تابناک ورزشی، کشتی ایران که گفته می‌شد دچار افت فنی ناشی از کاهش علاقه جوانان و کاستی مربیان سازنده وطنی شده است، با غرش جانانه در میدان ۲۰۱۹ نشان داد که برای المپیک آتی از همین حالا تیمی سرپنجه و مدعی در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

اتفاقات شب پایانی مسابقات همگی به سود ایران رقم خورد و چندین پیروزی متوالی برای فرنگی کاران ایرانی باعث شد در کسب مدال‌های طلا و برنز تیم ایران سه گانه‌ای تاریخی خلق کند و در بخش تیمی با فاصله میلیمتری از رقبای صاحبنامی، چون روسیه و گرجستان سبقت بگیرد. به این ترتیب نتیجه باورنکردنی رقم خورد و ایران سر به آسمان سایید.
قهرمانی در رقابت‌هایی که بسیاری از چهره‌های شاخص شرکت کننده در آن، همان مدعیان تشک‌های قهرمانی بزرگسالان جهان بودند، ارزش و اهمیت این فتح بزرگ را بیشتر نمایان می‌سازد و ضرورت سرمایه گذاری برای محافظت از این نسل ارزنده را به فدراسیون کشتی و مدیران جدید و جوانش گوشزد می‌نماید.

بعد از درخشش شاگردان تقی اکبرنژاد، این بار نوبت به شیربچه‌های آینده دار فرشاد علیزاده رسید تا سرنوشت طلایی خود را از بوداپست ترسیم کرده و برای رقبا خط و نشان بکشند.   در رقابت‌های کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال (امیدها) قهرمانی ۲۰۱۹ جهان که طی روز‌های ۱۰ الی ۱۲ آبان ماه در شهر بوداپست مجارستان برگزار شد و فدارسیون کشتی به زحمت هزینه‌های سفر ملی پوشان را تامین کرده بود، تیم ایران نتیجه‌ای درخور تحسین ثبت کرد و با ۳ مدال طلای میثم دلخانی، محمدرضا گرایی و علی اکبر یوسفی در اوزان ۶۳، ۷۲ و ۱۳۰ کیلوگرم و ۳ مدال برنز مهدی محسن نژاد، سجاد ایمن طلب و محمدهادی ساروی در اوزان ۶۰، ۶۷ و ۹۷ کیلوگرم و جمع آوری ۱۲۲ امتیاز بالاتر از تیم‌های گرجستان و روسیه که ۱۲۱ و ۱۱۸ امتیاز کسب کرده بودند، بر بام دنیا ایستاد.


نتایج کشتی گیران ایران در این مسابقات به ترتیب وزن

در وزن ۵۵ کیلوگرم پویا ناصرپور پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۱۳ بر ۳ مقابل سرداربیک کونوشبایف از قرقیزستان به پیروزی رسید وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی مقابل شوتا اوگاوا دارنده مدال برنز جهان از ژاپن با نتیجه ۸ بر صفر مغلوب شد. ناصرپور در این دیدار از ناحیه مچ پا دچار شکستی شد و به بیمارستان انتقال یافت و بدین ترتیب از ادامه کار در این مسابقات بازماند.

در وزن ۶۰ کیلوگرم مهدی محسن نژاد پس از استراحت در دور اول، در دور بعد مقابل آیاتا سوزوکی از ژاپن با نتیجه ۱۰ بر صفر به پیروزی دست یافت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. او در این مرحله مقابل آرمن ملیکیان از ارمنستان با نتیجه ۴ بر صفر شکست خورد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، به گروه بازنده‌ها رفت. محسن نژاد در این گروه با نتیجه ۸ بر صفر مارتین ولیف از بلغارستان را مغلوب کرد و به دیدار رده بندی راه یافت. او در این دیدار کریستین کچکمتی از مجارستان را با نتیجه ۹ بر ۵ مغلوب کرد و به مدال برنز رسید.

در وزن ۶۳ کیلوگرم میثم دلخانی پس از استراحت در دور اول در دور بعد مقابل ماکسیم نهودا از بلاروس با نتیجه ۹ بر ۶ به پیروزی دست یافت. او در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی اولکساندر هروشین از اوکراین را با نتیجه ۵ بر یک مغلوب کرد و راهی دیدار نیمه نهایی شد. دلخانی در این دیدار با نتیجه ۴ بر یک از سد مهمت چکر از ترکیه گذشت و راهی دیدار فینال شد. او در دیدار فینال و در یک کشتی نزدیک با نتیجه ۷ بر ۶ از سد لوانی کاوجارادزه از گرجستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۶۷ کیلوگرم سجاد ایمن طلب پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۳ مقابل الکساندر لیانوونچیک از بلاروس مغلوب شد و با توجه به راهیابی این کشتی گیر به دیدار پایانی، به گروه شانس مجدد راه یافت. ایمن طلب در این گروه با نتیجه ۳ بر یک از سد حاجی کاراکوش از ترکیه گذشت و به دیدار رده بندی راه یافت. او در این دیدار در مصاف با دیوید دیمیتروف از بلغارستان با نتیجه ۲ بر صفر پیروز شد و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۷۲ کیلوگرم محمدرضا گرایی در دور اول با نتیجه ۱۰ بر ۳ از سد چنگیز ارسلان قهرمان سال گذشته این مسابقات از ترکیه گذشت. او در دور بعد با نتیجه ۳ بر ۲ ماگومد یاربیلوف از روسیه را از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. گرایی در این مرحله در مصاف با راماز زوئیدزه دارنده مدال نقره زیر ۲۳ سال جهان از گرجستان با نتیجه ۷ بر ۵ و ضربه فنی به برتری دست یافت و راهی دیدار نیمه نهایی شد. او در این دیدار ماکسیم یوتوشنکو از اوکراین را با نتیجه ۶ بر ۲ مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. گرایی در دیدار پایانی سانان سلیمان اف از آذربایجان را با نتیجه ۷ بر صفر از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد.  

در وزن ۷۷ کیلوگرم علی نوروزی در دور نخست مقابل تمرلان شادوکایف از قزاقستان با نتیجه ۹ بر صفر مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی مقابل حریف روس، نوروزی حذف شد.

در وزن ۸۲ کیلوگرم سید محمد چوبچیان پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۱۰ بر ۵ مغلوب گئورگ ماریا از رومانی شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دور بعد، چوبچیان از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۸۷ کیلوگرم حمیدرضا بادکان در دور اول با نتیجه ۳ بر ۲ مقابل مارتیناس نمسویسیوس از لیتوانی شکست خورد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دور بعد، بادکان از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۹۷ کیلوگرم محمدهادی ساروی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۹ بر ۳ بنس الماسی از صربستان را مغلوب کرد. ساروی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی مقابل آروی ساوولاینن قهرمان جوانان جهان و زیر ۲۳ سال اروپا از فنلاند با نتیجه ۵ بر یک شکست خورد و با توجه به حضور این حریف در دیدار فینال، به گروه شانس مجدد رفت. او در این گروه مقابل آریف نیفتولایف از آذربایجان با نتیجه ۷ بر یک پیروز شد و به دیدار رده بندی راه یافت. ساروی در این دیدار با نتیجه ۶ بر ۴ و ضربه فنی ولادلن کوزلیوک از اوکراین را مغلوب کرد و به مدال برنز رسید.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم علی اکبر یوسفی در دور اول با قرعه استراحت روبرو بود. وی در دور دوم در مصاف با کونستا مایین پایای از فنلاند با نتیجه ۳ بر صفر به برتری دست یافت. یوسفی در دور سوم و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۳ بر ۲ از سد فرانز ریشتر از آلمان گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۷ بر ۶ از سد عثمان ایلدیریم دارنده مدال نقره زیر ۲۳ سال جهان از کشور ترکیه گذشت و راهی دیدار فینال شد. یوسفی در دیدار فینال با توجه به مصدومیت زویادی پاتاریدزه قهرمان سال گذشته این مسابقات پیروز میدان شد و به مدال طلا رسید.

رده بندی انفرادی این مسابقات 

۵۵ کیلوگرم: ۱- شوتا اوگاوا (ژاپن) ۲- امین صفرشایف (روسیه) ۳- اکرم اوزتورک (ترکیه) و زائور علی اف (آذربایجان) ... ۱۰- پویا ناصرپور (ایران)

۶۰ کیلوگرم: ۱- آرمن ملیکیان (ارمنستان) ۲- ژولمان شارشنبیکوف (قرقیزستان) ۳- مهدی محسن نژاد (ایران) و آرتور پتروسیان (روسیه)

۶۳ کیلوگرم: ۱- میثم دلخانی (ایران) ۲- لوانی کاوجارادزه (گرجستان) ۳- ماکسیم نیهودا (بلاروس) و فادیس والیتوف (روسیه)

۶۷ کیلوگرم: ۱- محمد السید (مصر) ۲- الکساندر لیاوونچیک (بلاروس) ۳- سجاد ایمن طلب (ایران) و آرتور پولیتایف (اوکراین)

۷۲ کیلوگرم: ۱- محمدرضا گرایی (ایران) ۲- سانان سلیمان‌اف (آذربایجان) ۳- والنتین پتیچ (مولداوی) و ماکسیم یوتوشنکو (اوکراین)

۷۷ کیلوگرم: ۱- اسلام اوپیف (روسیه) ۲- کودای ساکورابا (ژاپن) ۳- تامرلان شادوکایف (قزاقستان) و سرکان آکویون (ترکیه) ... ۲۶- علی نوروزی (ایران)

۸۲ کیلوگرم: ۱- میلاد علیرضایف (روسیه) ۲- ویکوسلاو لوبوریچ (کرواسی) ۳- یوگنی پولیوادوف (قزاقستان) و آیونگو ریکادزه (گرجستان) ... ۱۳- سید محمد چوبچیان (ایران)

۸۷ کیلوگرم: ۱- سمن نوویکوف (اوکراین) ۲- گورامی ختسوریانی (گرجستان) ۳- دانیل هیچاواریا (کوبا) و کریل ماسکوویچ (بلاروس) ... ۱۸- حمیدرضا بادکان (ایران)

۹۷ کیلوگرم: ۳- دیمتیری کامینسکی (بلاروس) و محمدهادی ساروی (ایران)

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- علی اکبر یوسفی (ایران) ۲- زویادی پاتاریدزه (گرجستان) ۳- داوید اوواساپیان (ارمنستان) و عثمان ایلدیریم (ترکیه)  

رده‌بندی نهایی تیمی

۱- ایران ۱۲۲ امتیاز

۲- گرجستان ۱۲۱ امتیاز

۳- روسیه ۱۱۸ امتیاز

۴- اوکراین ۷۷ امتیاز

۵- بلاروس ۶۹ امتیاز

۶- ژاپن ۶۵ امتیاز

۷- ترکیه ۶۵ امتیاز

۸- ارمنستان ۶۴ امتیاز

منبع: تابناک

کلیدواژه: سانتریفیوژ IR 6 روز دانش آموز امیرعلی اکبری سیزده آبان توافق نامه آب و هوایی پاریس علی اصغر پیوندی حسن عباسی کشتی فرنگی تیم کشتی فرنگی امید ایران رقابت های جهانی مجارستان سانتریفیوژ IR 6 روز دانش آموز امیرعلی اکبری سیزده آبان توافق نامه آب و هوایی پاریس علی اصغر پیوندی حسن عباسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۳۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود اسماعیلی به فینال، سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فدراسیون بوکس، رقابت‌های بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا از شنبه (هشتم اردیبهشت) در قزاقستان آغاز شده و تا هجدهم همین ماه ادامه خواهد داشت.   امروز جمعه (۱۴ اردیبهشت)، مبارزات مرحله نیمه‌نهایی اوزان مختلف رده‌سنی جوانان برگزار شد.   در وزن ۹۲+ کیلوگرم، امیر اسماعیلی به مصاف راتهیل از هند رفت و با ارائه مبارزه‌ای تماشایی در همان راند نخست، حریف قدرتمند هندی را ناک اوت کرد و فینالیست شد. وی در فینال و برای کسب مدال طلا به مصاف شهزود پولوونوف از ازبکستان خواهد رفت.   در وزن ۵۴ کیلوگرم، امیررضا سلطانی با وجود تلاش فراوان نتوانست برابر آمانتور ژومایف به توفیقی دست یابد و نتیجه را واگذار کرد تا با کسب مدال برنز به کار خود پایان دهد.   در وزن ۸۶ کیلوگرم، امیررضا ملک‌خطابی مقابل اسرویلوف از ازبکستان قرار گرفت و در نهایت نماینده ازبک پیروز شد تا ملک‌خطابی به مدال برنز برسد.   فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت)، مبارزات نیمه‌نهایی رده سنی امید برگزار می‌شود و در وزن ۷۵ کیلوگرم، محمد محشری با جواهیر اوماتالیف از ازبکستان، در وزن ۸۶ کیلوگرم، سیدعلی سیدصدری با تمیرلان موکاتیف از قزاقستان و در وزن ۹۲+ کیلوگرم، رضا خلیل‌زاده با جهانگیر زوکروف از ازبکستان رقابت خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • دعوت ‌نونهالان‌ خوزستانی به اردوی تیم‌ملی کشتی فرنگی
  • رزمی ایرانی جایگاه قهرمان پرآوازه جهان را تصاحب کرد
  • برگشت امیدهای بوکس ایران از آسیا با ۳ برنز
  • پایان کار امیدهای بوکس با کسب 3 مدال برنز
  • پایان کار امیدهای بوکس با کسب ۳ مدال برنز در قهرمانی آسیا
  • ۳ برنز امیدهای بوکس ایران در قهرمانی آسیا
  • پایان کار تیم ایران در بوکس امید‌های آسیا با کسب ۳ نشان برنز
  • درخواست مازندران برای اضافه شدن ۳ کشتی‌گیر به اردو
  • صعود اسماعیلی به فینال، سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند
  • اسماعیلی فینالیست شد/ سلطانی و ملک‌خطابی به مدال برنز رسیدند